Menu
 • ZOEK EN VIND UW BRANDVEILIG PRODUCT
  x
  ETA & DoP Documenten Catalogus
  x

  INSPECTIELUIKEN

  Inspectieluik basicInspectieluik duoInspectieluik basic-snsw-inbouw

  Inspectieluiken bestaan uit een versterkte inbouwbehuizing en een brandwerende luikopening.  Ze zijn aan beide zijden getest en mogen in schachtwanden, lichte scheidingswanden en massieve wanden of plafonds worden toegepast.  Alle  FIREREV producten garanderen een optimale geluidsisolatie en zijn bovendien rook, lucht en stofdicht. Installatie van deze luiken is eenvoudig en er zijn geen speciale gereedschappen voor nodig.

  De volgende typen en modellen zijn in diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar:

  FIREREV BASIC

  Voor dit model is een ruime keuze aan panelen beschikbaar. Of het nu een geschroefd paneel is of één met een snapslot, bijna alles is mogelijk tot een afmeting van 1200×800 mm.
  De modellen zijn leverbaar in een uitvoering voor wand of plafondmontage.

  Inspectieluik basic

  basic-vkwbasic-fli Inspectielui basic snsw

  FIREREV DUO

  Voor deze modellen wordt voor iedere uitvoering een hoogwaardige gipsvezelplaat toegepast en zijn er verschillende afluitmogelijkheden leverbaar.  Er kan worden gekozen uit geschroefd; snap; grendel; magneetsluiting en cilindersloten.  Optioneel kunnen de luiken worden uitgevoerd met scharnieren of als uitneembare variant. Door toepassing van deze constructiemethode is de beschikbaarheid van afwijkende maten geoptimaliseerd. De modellen zijn leverbaar in een uitvoering voor wand of plafondmontage.

  Inspectieluik duo

  duo-vksduo-vka duo-gprduo-de-gpa

  FIREREV ECO

  Vermindering van eisen aan de inspectieluiken maakt een compacte constructie hiervan mogelijk. De geschroefde gipsvezelplaat vormt tegelijkertijd de hele afdekplaat. Dit compacte ontwerp vormt daardoor een economisch alternatief.

  eco-ws

  FIREREV T30

  De afsluitmogelijkheid is in de deur geïntegreerd en uitsluitend als uitneembare versie met grendelslot beschikbaar.

   T30

  INSPECTIELUIKEN – ZONDER BRANDWERING

  Sinds kort zijn er 2 modellen inspectieluiken zonder brandwering leverbaar. Het betreft een model voor wand en een model voor plafond montage welke leverbaar zijn in een 5 tal afmetingen. Het wand model wordt standaard geleverd met scharnieren en een snapslot, het plafond model wordt standaard geleverd met uitneembaar paneel met valbeveiliging. Klik op de foto om de afmetingen te raadplegen.

  FIREREV DUO GPS

  Firerev DUO GPS zonder brandwering

  FIREREV ECO D

  Firerev ECO D zonder brandwering

  Montagehandleidingen

  Gereedschap