Menu
 • ZOEK EN VIND UW BRANDVEILIG PRODUCT
  x
  ETA & DoP Documenten Catalogus
  x

  Aannemers | Brandveiligheid

  Brandveiligheid en Brandpreventie voor Aannemers
  Doordat de gebouwen steeds complexer en multifunctioneel worden is het een uiterste noodzaak dat brandpreventie een prominente plaats inneemt al in de ontwerpfase. Door dat te doen is het mogelijk om later niet voor verrassingen komen te staan. De oplossingen die achteraf uitgevoerd moeten worden zijn in veel gevallen nodeloos duur, tijdrovend en voor Aannemers onwenselijk. Een goed doordacht plan om een gebouw brandveilig te maken heeft vele voordelen en is in het algemeen altijd goedkoper.

  ‘Passieve’ brandpreventie, dat werkt echt. Goede preventieve maatregelen zijn zeer belangrijk om de gevolgen van een brand zo klein mogelijk te houden. Het brandwerend compartimenteren van een gebouw is zo’n zeer belangrijke maatregel. Hiermee wordt voorkomen dat naast de brandhaard ook de ontstane rook en vaak giftige gassen zich verspreiden of uitbreiden naar aangrenzende ruimten.

  Met de Brandwerende Systemen die DMS voert zijn wij uw partner voor brandveiligheid en brandpreventie. Uiteraard staan we niet stil en zal het product-assortiment continu aangepast worden aan dan wel nieuwe eisen en richtlijnen of nieuwe technische ontwikkelingen.